Marca i comparteix

Bloc: Konsells del Savide La Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló

Pàgina d'iniciPàgina d'inici de La Konfraria de la Vila del Pingüí LaKonfrariaLa Konfraria de la Vila del Pingüí ProjectesProjectes de la Konfraria GNU/LinuxRecursos GNU/Linux i per l'Ubuntu Kanals RSSCanals RSS de la Konfraria Fòrum "Solucions"Fòrum 'Solucions de la Konfraria' Xarxes socials "Komunitat"Xarxes socials 'Komunitat de la Konfraria' La Vila del PingüíLa Vila del Pingüí, La Palma de Cervelló Guifi·net a La VilaGuifi·net a La Vila Webs de la VilaPàgines web de La Palma de Cervelló

Dia de la Llibertat dels Documents 2015

diumenge, 10 d’octubre del 2010

La Konfraria a la V Fira del Mineral i de la Pedra

Recentment (el 18 de setembre, Dia Mundial del Programari Lliure) va fundar-se a La Palma de Cervelló una nova entitat:

AMICS DEL PROGRAMARI LLIURE ASSOCIACIÓ LA KONFRARIA DE LA VILA DEL PINGÜÍ DE LA PALMA

L'associació es donarà a conèixer en el marc de la V Fira del Mineral i de la Pedra que es realitzarà a La Palma de Cervelló el cap de setmana del 23 i 24 d'octubre (més informació a l'Agenda de La Vila del Pingüí).

Podreu trobar als Konfrares de La Vila del Pingüí a la parada de l'Associació de Joves de La Palma, als quals agraïm que ens hagin cedit un espai.

A la parada us podreu informar sobre què és exactament La Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló, i és molt important que us hi acosteu perquè pretenem realitzar una recollida de signatures per promoure a La Palma de Cervelló una xarxa d'internet lliure, sense fils i gratuïta (consulta l'apartat Telecomunicacions de La Vila del Pingüí per saber més sobre Güifi.net).

Us esperem a la Fira!

Articles relacionats (per categoria)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra de Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló està subjecta a una llicència de
Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

El disseny d'aquesta pàgina web ha estat possible en gran part gràcies als magnífics tutorials de Soh Tanaka. La barra tipus Mac i la caixa de navegació han estat possibles gràcies al tutorial de NetTuts+.

                  Enllaços
stack
stack