Marca i comparteix

Bloc: Konsells del Savide La Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló

Pàgina d'iniciPàgina d'inici de La Konfraria de la Vila del Pingüí LaKonfrariaLa Konfraria de la Vila del Pingüí ProjectesProjectes de la Konfraria GNU/LinuxRecursos GNU/Linux i per l'Ubuntu Kanals RSSCanals RSS de la Konfraria Fòrum "Solucions"Fòrum 'Solucions de la Konfraria' Xarxes socials "Komunitat"Xarxes socials 'Komunitat de la Konfraria' La Vila del PingüíLa Vila del Pingüí, La Palma de Cervelló Guifi·net a La VilaGuifi·net a La Vila Webs de la VilaPàgines web de La Palma de Cervelló

Dia de la Llibertat dels Documents 2015

dilluns, 25 d’octubre del 2010

La Palma vol una connexió a internet lliure i gratuïta

Aquest cap de setmana s'ha presentat a la població de La Palma de Cervelló l'entitat AMICS DEL PROGRAMARI LLIURE ASSOCIACIÓ LA KONFRARIA DE LA VILA DEL PINGÜÍ DE LA PALMA en el marc de la V Fira del Mineral i de la Pedra.

Abans de res volem agrair a l'Associació de Joves de La Palma la cessió d'un petit espai a la seva parada per ser presents a la fira, a l'empresa d'informàtica SAI la seva col·laboració en la recollida de signatures i en la difusió del programari lliure, i també al Joan G. perquè ha permès que a la nostra parada disposéssim de connexió a internet.

Hem volgut aprofitar l'ocasió per saber quin interès té el poble en la possibilitat de què es desenvolupi a La Palma de Cervelló una xarxa d'internet lliure i gratuïta(a través de Guifi.net) i ho hem fet proposant una recollida de signatures.

En els dos dies que ha durat la fira hem aconseguit un total de 310 signatures, xifra que considerem força important.

Agraïm a la gent el seu suport i la seva col·laboració, i des de demà començarem a treballar en aquesta possibilitat assumint el repte que sen's planteja i la responsabilitat que sen's delega.

La gent que desitgi estar informada de com es va desenvolupant tot el procés recomanem que es subscrigui al canal de notícies a través de la nostra Pàgina d'inici (al marge dret, sota de "10 Formes de col·laborar amb la Konfraria") on cal escriure-hi el correu electrònic.

Una connexió a internet lliure i gratuïta faria a La Palma de Cervelló una mica més semblant a La Vila del Pingüí!


Articles relacionats (per categoria)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra de Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló està subjecta a una llicència de
Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

El disseny d'aquesta pàgina web ha estat possible en gran part gràcies als magnífics tutorials de Soh Tanaka. La barra tipus Mac i la caixa de navegació han estat possibles gràcies al tutorial de NetTuts+.

                  Enllaços
stack
stack