Marca i comparteix

Bloc: Konsells del Savide La Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló

Pàgina d'iniciPàgina d'inici de La Konfraria de la Vila del Pingüí LaKonfrariaLa Konfraria de la Vila del Pingüí ProjectesProjectes de la Konfraria GNU/LinuxRecursos GNU/Linux i per l'Ubuntu Kanals RSSCanals RSS de la Konfraria Fòrum "Solucions"Fòrum 'Solucions de la Konfraria' Xarxes socials "Komunitat"Xarxes socials 'Komunitat de la Konfraria' La Vila del PingüíLa Vila del Pingüí, La Palma de Cervelló Guifi·net a La VilaGuifi·net a La Vila Webs de la VilaPàgines web de La Palma de Cervelló

Dia de la Llibertat dels Documents 2015

diumenge, 19 de desembre de 2010

Maverick Meercat Portable


Remenant pel web he ensopegat amb una pàgina (Ubuntu Desktop Edition) on t'explica molt rebé com instal·lar la versió ubuntaire portable, i a sobre des de diferents plataformes (Windows, Mac i Ubuntu), i també, tant si es vol un live Cd o des d'un USB. Doncs bé, jo he provat de muntar-ho en un USB... i funciona! tinc dos en un. Per una banda tinc l'instal·lador de l'Ubuntu (sempre a punt per anar escampant-lo per a tot arreu) i per un altra, tinc un sistema operatiu dins el meu pen; de manera que podré utilitzar l'Ubuntu en qualsevol ordinador que permeti l'arrencada des d'un USB.
Aquesta és una solució fàcil i pràctica per portar el nostre sistema operatiu sempre a sobre i ser una mica més lliures!

Ego sum dKonfrare (David)

Articles relacionats (per categoria)2 comentaris:

 1. Bona aportació! Ho provarem a veure que tal va...

  Suposo que cal que la BIOS estigui configurada perquè arrenqui des de l'USB... És correcte?

  Merci dKonfrare i Salut!

  ResponElimina
 2. De fet no totes tenen la possibilitat d'arrencar des d'un USB, s'hauria de mirar primer. O també en els millors dels casos s'hauria d'actualitzar el soft de la BIOS (si es pot)

  Ego sum dKonfrare (David)

  ResponElimina

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra de Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló està subjecta a una llicència de
Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

El disseny d'aquesta pàgina web ha estat possible en gran part gràcies als magnífics tutorials de Soh Tanaka. La barra tipus Mac i la caixa de navegació han estat possibles gràcies al tutorial de NetTuts+.

                  Enllaços
stack
stack