Marca i comparteix

Bloc: Konsells del Savide La Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló

Pàgina d'iniciPàgina d'inici de La Konfraria de la Vila del Pingüí LaKonfrariaLa Konfraria de la Vila del Pingüí ProjectesProjectes de la Konfraria GNU/LinuxRecursos GNU/Linux i per l'Ubuntu Kanals RSSCanals RSS de la Konfraria Fòrum "Solucions"Fòrum 'Solucions de la Konfraria' Xarxes socials "Komunitat"Xarxes socials 'Komunitat de la Konfraria' La Vila del PingüíLa Vila del Pingüí, La Palma de Cervelló Guifi·net a La VilaGuifi·net a La Vila Webs de la VilaPàgines web de La Palma de Cervelló

Dia de la Llibertat dels Documents 2015

diumenge, 7 de novembre de 2010

Portables

"Una entrada ràpida i curta":

Una aplicació portàtil o programa portable és una aplicació que pot ésser utilitzada en un ordinador que funcioni amb el sistema operatiu per al que ha estat programada sense necessitat d'instal·lació prèvia; això significa que no es necessària la instal·lació de “biblioteques” addicionals (.dll) en el sistema pel seu funcionament. Es pot presentar com un únic arxiu a executar o com una carpeta amb diversos arxius, dels quals es pot crear un accés directe per a facilitar l'execució.

Els pro grames portables o les adaptacions de programes fent-los portables s'han popularitzat sobretot perquè permeten la seva portabilitat en dispositius d'emmagatzematge portable com per exemple targetes de memòria i memòries USB o discs durs externs.

Descàrrega: Portable-apps, Portables

Ego sum dKonfrare (David)


Articles relacionats (per categoria)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra de Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló està subjecta a una llicència de
Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

El disseny d'aquesta pàgina web ha estat possible en gran part gràcies als magnífics tutorials de Soh Tanaka. La barra tipus Mac i la caixa de navegació han estat possibles gràcies al tutorial de NetTuts+.

                  Enllaços
stack
stack